Malenes skriveunivers

Hvem Malene Kirk er


Det er faktisk et godt spørgsmål hvem Malene Kirk er.. For hvem er vi egentlig hver især? Og, bliver vi ved med at være den samme? Det var lige lidt filosofiske tanker til at begynde med - men jeg kan da i hvert fald fortælle lidt fakta om mig selv :-)  

Jeg hedder Malene Kirk og er 37 år. Jeg er uddannet kontorassistent og hotelreceptionist. 

Jeg har for nogle år siden fundet min enorme passion for det skrevne sprog, og den skriftlige kommunikationsform. Jeg elsker simpelthen at skrive. Det er i det univers jeg kan slappe af – men jeg oplever også, at jeg nogle gange får energiniveauet op. Alt efter hvad jeg skriver og hvilket humør jeg er i. 

Min ambition er, at fange og fastholde dig som læser. Men også til at inspirere dig, enten til selv at begynde skrive, skrive mere, genkende dig selv, hjælpe dig eller til at udfordre og udvikle dig.

Min ambition er også, at kunne gøre karriere, indenfor skriftlig kommunikation.

Nogle af mine tekster og historier er fra et skrivekursus (Forfatterskabet.dk) jeg har været på det sidste halvår af 2016, hvor jeg fik udleveret nogle skriveøvelser uge for uge. Det kom der mange spændende historier ud af, som jeg her på min hjemmeside vil udgive, og arbejde videre på. Nogle af teksterne og historierne fra skriveskolen, har jeg ladet mig inspirere af andre forfattere, bøger, (tegne)film, (fiktive)personer, situationer, som er min hyldest til deres værker.

Derudover skriver jeg også fanfiction på engelsk på Fanfiction.net og Archive of our own. Jeg har kendt til fanfiction verdenen i nogle år efterhånden, men selv at skrive, er faktisk også noget jeg først er begyndt på, i slutningen af 2016. Det har gjort mig bedre til engelsk, både mundtligt og skriftligt, men det har i høj grad også udviklet mig til, at blive bedre til at formulere mig. Og, det har klart åbnet op for mit fantasiunivers.

Jeg ønsker at blive ved med at skrive, udfordre og udvikle mig selv - i mange mange år fremover.